Stiltewandeling langs IJssel in de Duursche Waarden

DEN NUL – Vanuit Den Nul vindt op zondag 23 juni een Stiltewandeling plaats. Deelnemers zoeken in stilte de natuur op en wandelen langs de IJssel in de Duursche Waarden.

De wandeling start om 9.00 uur op de parkeerplaats aan de Fortmonderweg bij de steenfabriek in Fortmond en duurt tot ongeveer 11.00 uur. De kosten zijn 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie/thee in het Informatiecentrum IJssel Den Nul in Den Nul. Aanmelden kan bij Jan Klungers via zeninsalland@kpnmail.nl of 0570-522437. Spontaan meewandelen kan ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.