Stichting Duurzaam Heino zoekt dringend versterking

HEINO – Stichting Duurzaam Heino heeft dringend behoefte aan mensen die willen helpen met het uitvoeren van projecten. Dat kan inhoudelijk in een project of ook bestuurlijk zijn. De noodzaak is groot, aangezien de huidige basis van vrijwilligers te smal is.

In 2011 is de stichting ontstaan, vanuit de deelname aan een provinciale duurzame dorpenwedstrijd. Al acht jaar zet de Stichting zich in voor duurzaamheidsactiviteiten in het dorp. Deze activiteiten richten zich vooral op de terreinen afval, voedsel, mobiliteit en energie.

Stichting Duurzaam Heino heeft in de afgelopen jaren al het nodige weten te bereiken. Meest aansprekend voorbeeld is de realisatie van de dorpsboomgaard. Binnenkort zal een elektrische leenauto worden gepresenteerd in samenwerking met een lokaal autobedrijf.

Wie het leuk lijkt om zich in te zetten voor de verduurzaming van Heino, kan zich aanmelden bij een van onderstaande mensen:

Jos Wigger, tel: 06-48131491 of mail: joswiggerxl@gmail.com
Johan Seekles, tel: 06-10784502 of mail: j.j.seekles@planet.nl
Erna Post, tel: 06-13205045 of mail: ernapost@hotmail.com
Kees Boekel, tel: 06-12774225 of mail: ingridboekel@hotmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.