Spreekuur 4D-makelaars in Olst

REGIO – De 4D-makelaars van Stimuland bieden ondersteuning aan maatschappelijke initiatieven. Op 20 juni houdt de 4D-makelaar van Salland, Giny Hoogeslag, samen met de provincie Overijssel spreekuur in het Holstohus in Olst. 4D staat hierbij voor durven, delen, denken en doen. Initiatiefnemers hebben soms een steuntje in de rug nodig. Denk aan het vergroten van hun kennis, netwerk of bekendheid en voor steun bij het vinden van subsidies of fondsen. Afhankelijk van het initiatief kunnen ook lokale partners en experts op het gebied van zorg en welzijn, natuur, sport en cultuur of andere gebieden aanschuiven. Om ervoor te zorgen dat de juiste partijen hiervoor aan tafel zitten, is vooraf aanmelden noodzakelijk, bij voorkeur twee weken van te voren. Dit kan door een mail met de naam van het initiatief en de vraag te sturen naar info@stimuland.nl. Het spreekuur duurt van 9.00 tot 14.30 uur. Sinds de start in oktober 2018 hebben de 4D-makelaars ruim tweehonderd maatschappelijke initiatieven gesproken en verder geholpen. Meer informatie is te vinden op staging2.stimuland.nl/4D.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.