Soepcafé in zomersfeer

OLST – Op zaterdag 29 juni houdt Olst in Transitie een zomers Soepcafé. Locatie is de vaste plek bij Goede Buren, Hendrik Droststraat 47. Dit zal het laatste Soepcafé zijn vóór de zomervakantie. Het Soepcafé is een initiatief van Olst in Transitie in samenwerking met de PLUS supermarkt. Van overgebleven producten van de PLUS, die al ‘over de datum zijn’ en dus weggegooid zouden worden maar nog prima eetbaar zijn, wordt een heerlijk maaltijd gemaakt van soep, salade en nagerecht.

Op 29 juni zijn de deuren open vanaf 17.45 uur. Om 18.00 uur wordt het eten geserveerd. Wie mee wil eten moet op tijd komen, want op is op. Voor deelname vraagt de organisatie een vrijwillige bijdrage voor de onkosten. Meer informatie is te vinden op staging2.olstintransitie.nl en op de Facebookpagina OlstInTransitie.

Foto: jong en oud bij het Soepcafé

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.