Smulbaai verloot feestje voor dertig personen

HEINO – De Smulbaai in Heino viert dit jaar zijn 30-jarig bestaan. Dat gebeurt onder andere met een speciale actie in samenwerking met Roelofs Party Service uit Heino. Iedereen die bij de gemakswinkel Staatsloten koopt voor de trekkingen van 10 juli en 10 augustus dingt mee naar een geheel verzorgde feestavond voor dertig personen aan huis.

De Smulbaai en Roelofs zorgen voor een tent, tafels, stoelen, borden, bestek, glazen, een gevulde biertap, frisdrank, wijn, salades en warme hapjes. Alles aan huis gebracht en na afloop weer opgehaald. John van der Vegt van de Smulbaai heeft zich onlangs aangesloten bij de Cigo-kansspelclub. Dat betekent nóg meer extra acties met leuke prijzen. Iedereen die een Staatslot koopt voor de trekkingen van 1 en 10 juli maakt namelijk ook nog eens kans op 2.500 euro van de Kansspelclub. En de Rode Geluksknop van de Smulbaai blijft er natuurlijk ook gewoon in. Bij aankoop van een Staatslot mag men er een duw op geven. Daarmee is het onder andere mogelijk om een extra Staatslot te winnen. Bovendien maakt iedereen die van 17 juni tot en met 12 juli een fles Nozem Oil koopt bij de Smulbaai kans op twee kaarten voor de zondag van de Zwarte Cross (die verder al geheel uitverkocht is). Voor meer informatie en voorwaarden zie staging2.smulbaai.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.