Slagwerkgroep Polyhymnia verdedigt Europese titel

LEMELERVELD – De slagwerkgroep van muziekvereniging Polyhymnia uit Lemelerveld verdedigt tijdens de Europese kampioenschappen op zaterdag 28 en zondag 29 juni in Rastede (Duitsland), haar titel van twee jaar geleden.
Instructrice Henrike Palland vertelt: “Dat we in 2017 als eerste zijn geëindigd, is natuurlijk fantastisch, maar het verdedigen van een titel is minstens net zo lastig, zo niet lastiger! Daar zijn we ons van bewust, dus er wordt momenteel hard gewerkt met z’n allen om een mooie show neer te zetten.”

De slagwerkgroep uit Lemelerveld verzorgt dit weekend twee optredens. Op zaterdagavond tijdens de grote prijsuitreiking van die dag, zullen de slagwerkers hun verlichte show doen, maar alles draait om de zondag, dan wordt het optreden van Polyhymnia beoordeeld door een internationale jury. In de klasse Marschparade European Champion neemt de slagwerkgroep het op tegen twee Poolse en twee Duitse tegenstanders.
Henrike vervolgt: “We hebben er ongelooflijk veel zin in en zullen ons beste beentje voor zetten. Daarnaast hebben we twee jonge pupillen die dit jaar voor het eerst meedoen, zij zitten nog maar in groep 8, dat is echt superknap!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.