Seniorendiner in BijNegen

HEINO – De gezamenlijke ouderenbonden en de SOH in Heino presenteren op woensdag 19 juni weer een 55-plusdiner in zalencentrum BijNegen. Het wordt de laatste van het seizoen; daarna gaan de diners in september weer van start.

De deelnamekosten (voor een tweegangendiner exclusief drankjes) bedragen 11,50 euro. Bij het hoofdgerecht kan men kiezen uit vlees of vis. Aanvang is om 17.00 uur.

Opgave (uiterlijk vrijdag 14 juni om 19.00 uur) bij Dinie van der Vegt via 391373, Doortje Offenberg via 393845 of Ineke Mulder via 393083. Een dieet? Laat het weten. En vermeld ook even de voorkeur voor het hoofdgerecht: vlees of vis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.