SDOL promoveert naar vierde klasse

LUTTENBERG – Voor het eerst in haar bestaan is SDOL gepromoveerd naar de vierde klasse. De spelers van het voetbalvlaggenschip van de sportvereniging uit Luttenberg wonnen afgelopen zondag in Twello, op neutraal terrein, de nacompetitiewedstrijd tegen Angerlo Vooruit en wisten daarmee promotie af te dwingen.

Beide ploegen hadden wat last van spanning, maar voor SDOL werd die snel minder toen Sem Alferink al vroeg in de eerste helft de eerste treffer maakte. Voor rust scoorde Joep Jansen Holleboom nog een tweede keer voor de Luttenbergers. De tweede helft hield SDOL het hoofd koel en bleef de wedstrijd verder doelpuntloos. Na het eindsignaal barstte het feest los. Eerst in Twello, daarna in Luttenberg.

De promotie is een flinke prestatie voor hoofdtrainer Mustafa Aygun. Hij moest overigens de spelers eerder dit seizoen wel even tot de orde roepen in De Stentor. Aygun beklaagde zich in de krant over het stapgedrag van (enkele van) zijn spelers.

Foto: Miranda Veldkamp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.