Sacramentsprocessie en gastkoor in Basiliek

RAALTE – Op zondag 23 juni is er een Sacramentsprocessie in Raalte. Het is die zondag Sacramentsdag. Om 10.30 uur begint de Eucharistieviering in de Basiliek van de H. Kruisverheffing m.m.v. het gemengd koor en het St. Agathakoor uit Mettingen. Aan het einde van de viering wordt de processie gehouden van de Basiliek naar de kerkhofkapel met zegen met het Allerheiligste. Tijdens de processie zullen Latijnse als Nederlandse liederen gezongen worden. De processie is een uitdrukking van het geloof dat de Heer met ons meegaat op onze weg door het leven. Celebrant in de viering en bij de processie is pastor Gé Nijland. Iedereen is van harte welkom!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.