Roelofsen Carrosseriebouw naar De Zegge VII

RAALTE – Roelofsen Carrosseriebouw heeft 2,2 hectare grond gekocht op De Zegge VII. De huidige locatie biedt volgens eigenaar Jonny Roelofsen te weinig ruimte om het bedrijf verder te ontwikkelen. Wanneer de bouw van de nieuwe bedrijfslocatie begint, is nog niet duidelijk.

Van trucks voor paardentransport en servicetrucks tot trucks voor de schaats- en motorsport; Roelofsen Carrosseriebouw bouwt ze. Dit met een splinternieuwe Volvo, Mercedes, Scania, Renault Master of MAN als basis. Het grootste gedeelte van de trucks wordt gebouwd voor klanten in paardensport en deze klanten bevinden zich in heel Europa en soms daarbuiten.

Bij het bedrijf werken circa 85 medewerkers. Een groot deel daarvan komt uit Raalte. “Voor ons stond dan ook vast dat we als bedrijf in Raalte wilden blijven”, geeft Jonny aan. “Onze nieuwe locatie op De Zegge VII biedt voldoende ruimte voor de toekomst. Zo hebben we plannen voor een truckwash voor onze eigen vrachtwagens. Deze worden nu nog handmatig schoongemaakt.”

Foto: Wethouder Wout Wagenmans en Jonny Roelofsen schudden elkaar de hand op de goede afloop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.