Home / Sallandcentraal / Repaircafe Heino

Repaircafe Heino

HEINO – Op zaterdag 29 juni is iedereen tussen 9.30 en 12.00 uur welkom in het Dorpshuus Heino om kapotte spullen te laten nakijken. Defecte stofzuigers, broodroosters of strijkijzers kunnen ter reparatie worden aangeboden. Ook is het mogelijk messen en boorkoppen te laten slijpen. Het moet wel gaan om kleine klusjes. Dit kan voor een vrijwillige bijdrage en onder het genot van een kopje koffie of thee. Voor het gebruik van nieuwe materialen zoals snoeren, stekkers of zekeringen wordt een bedrag in rekening gebracht.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.