Home / Sallandcentraal / Recreantentoernooi bij TTV Heino

Recreantentoernooi bij TTV Heino

HEINO – TTV Heino houdt op vrijdag 21 juni het Slagerij Mekers recreanten-toernooi in het tafeltenniscentrum op het Sportpark van Heino. Het toernooi is bedoeld voor iedereen vanaf 17 jaar (m/v), geoefende en ongeoefende recreanten. Deelname is gratis. Er zijn twee categorieën: dubbelspel en enkelspel. Voor het dubbelspel kan men zich zowel individueel als met partner opgeven. Aanvang is om 19.30 uur. Inloop en even inslaan vanaf 19.00 uur. Inschrijving via www.ttv-heino.nl.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.