Rauwe bluesrock bij Taveerne Tivoli

RAALTE – De Amerikaanse bluesrockbands Left Lane Cruiser en 20 Watt Tombstone treden op zondagmiddag 16 juni, vaderdag, op bij Taveerne Tivoli in Raalte. Het gaat om twee duo’s met elk een rauwe benadering van de blues. Left Lane Cruiser bestaat uit Joe Evans op slidegitaar/zang en Pete Dio op drums. De twee brengen een rauw, thrasy geluid, een mix tussen bluesrock en punky rock ‘n roll. Bij 20 Watt Tombstone gaat het er nog heftiger aan toe; denk aan White Stripes en Black Keys met een flinke lading Black Sabbath en Motörhead eroverheen. En dat alles met hier en daar met een stevige knipoog. Ook Bigsby the Singin’ Barber is van de partij voor een knip- en/of scheerbeurt. Aanvang is om 15.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.