Pinkstertoernooi in Lemelerveld

LEMELERVELD – Circa honderd tennisliefhebbers strijden van donderdag 6 tot en met maandag 10 juni om de prijzen van het Wagenmans Wonen Pinkstertoernooi bij Tennisvereniging Lemelerveld. Wagenmans Wonen is ook dit jaar als hoofdsponsor aan het toernooi verbonden. Daarnaast is er nog een groot aantal andere bedrijven uit Lemelerveld en omgeving dat een bijdrage levert aan het toernooi. Zij hebben prijzen beschikbaar gesteld voor de verloting, die maandagmiddag plaatsvindt. Dankzij de speeltuin, mini-baan en het springkussen is er ook voor de kinderen genoeg vertier. Iedereen is welkom om de deelnemers aan te moedigen. Voor het speelschema zie staging2.toernooi.nl. Kijk voor meer informatie over de Tennisvereniging Lemelerveld op staging2.tvlemelerveld.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.