Home / Sallandcentraal / Peutervoetbal nieuw bij SV Raalte

Peutervoetbal nieuw bij SV Raalte

RAALTE – Vanaf volgend seizoen start SV Raalte met peutervoetbal. Zo kunnen kinderen al op jonge leeftijd in aanraking komen met sport. Op deze manier leren de allerkleinsten op een laagdrempelige en speelse manier om lekker te spelen en bewegen met leeftijdsgenootjes. Naast voetballen zullen ook de coördinatie en motorische vaardigheden op een leuke manier worden gestimuleerd.
De trainingen vinden plaats in de sporthal, zodat ze onder alle weersomstandigheden door kunnen gaan. Ook de ouders spelen een belangrijke rol bij het peutervoetbal. Door de aanwezigheid van de ouders zullen kinderen zich veilig voelen en sneller meedoen met de spelletjes en oefeningen. Om alvast kennis te maken met het peutervoetbal worden er twee gratis trainingen aangeboden.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.