Overtuigend kampioenschap voor juniorenteam ATC Wijhe 1

WIJHE – De tennissers van het juniorenteam ATC Wijhe 1, gemengd tot en met 14 jaar, zijn afgelopen zondag kampioen geworden. Op overtuigende wijze wonnen ze de 2e klasse van de KNLTB Voorjaarscompetitie.

Het team bestaande uit Daantje van Zanten, Luna Herder, Jorn Nijland, Puk Nijkamp, Bluff de Lorme en Rens ten Klooster heeft een uitstekende competitie gespeeld. Alle competitiedagen werden met winst afgerond.

Op de laatste speeldag speelden zij tegen hun directe concurrent ZLTB, de nummer twee van de competitie. Het team van ATC Wijhe had ten minste twee punten nodig om het kampioenschap veilig te stellen. Deze punten werden al na een uur spelen behaald door Luna Herder en Daantje van Zanten. Zij wisten de meisjesenkels eenvoudig te winnen. Bluff en Rens hadden iets meer tegenstand, maar ook zij wonnen beide jongensenkels in twee sets.

Met de winst van zowel de meisjesdubbel als de jongensdubbel was het duidelijk: ATC Wijhe is verdiend kampioen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.