Home / Nieuws / Overkempe’s Boer’n Buut’n Feest
.

Overkempe’s Boer’n Buut’n Feest

OLST – Op zaterdag 22 juni opent Overkempe, de woon-werkgemeenschap in Olst waar mensen met een verstandelijke handicap en talenten het dagelijks leven delen, haar deuren. Iedereen is uitgenodigd voor het Overkempe’s Boer’n Buut’n Feest. Extra aandacht is er komende zaterdag voor het biologisch/dynamische boerenbedrijf en de Midzomer/Sint Janstijd.

Er is van alles te zien, te doen en te proeven op en rond het boerenbedrijf. Zo is er een waterspel op de vijver, een diavoorstelling over het boerenbedrijf, er staan kramen met mooie Overkempe producten en voor wie durft; er staat een mechanische stier. Verder klinkt er muziek, is er van alles te proeven en kunnen kinderen de hele dag spelen. De dag wordt afgesloten met vuurspringen, verbonden aan de viering van Sint Jan.

Het feest vindt plaats van 11.00 – 16.00 uur aan de Koekoeksweg 100 in Olst.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.