Open huis bij Scouting Raalte

RAALTE – Scouting Raalte presenteert op zaterdag 15 juni haar jaarlijkse open dag. Van 13.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom bij het clubterrein aan de Westdorplaan 132b. Daar zijn tal van activiteiten, zoals krat stapelen en broodjes bakken (boven het vuur). Bovendien mag iedereen de stormbaan proberen en wordt gezorgd voor een springkussen en een familieschommel. Daarnaast geeft de Scouting Raalte die dag informatie over haar activiteiten en bestaat de mogelijkheid om ter plekke lid te worden. Scouting Raalte heeft bij alle leeftijdsgroepen plaats voor nieuwe leden. Iedereen is welkom om twee keer gratis te komen kijken. Zie verder staging2.scouting-raalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.