Open dag ter ere van 10-jarig bestaan ‘t Hamel

WIJHE – Zorgboerderij ’t Hamel in Wijhe viert op zaterdag 15 juni haar 10-jarig bestaan met een open dag. Tussen 10.30 en 15.30 uur is iedereen welkom. Uiteraard zijn de boerderij en het erf dan te bezichtigen en is er volop informatie over de dagbesteding (voor ouderen) te krijgen bij de eigenaren en medewerkers. Om het 10-jarig jubileum extra luister te geven, vindt er een mini-fair plaats met onder andere een houtdraaier, een wijnmaker, een molenaar, diverse workshops en informatiekraampjes. Ook voor muziek, koffie/thee en hapjes voor de lekkere trek wordt gezorgd. Zorgboerderij ’t Hamel is te vinden aan de Hamelweg 12 in Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.