Open dag bij nieuw pand Dijkman Energy Systems

HEINO – Dijkman Energy Systems houdt op zaterdag 22 juni een open dag bij de nieuwe locatie op bedrijventerrein Blankenfoort in Heino. Het is slechts negen jaar geleden dat Dennis Dijkman begon met zijn bedrijf en sindsdien is het heel hard gegaan. Dijkman Energy Systems heeft inmiddels 28 medewerkers in dienst.

Met de verhuizing naar de nieuwe locatie zijn Dennis’ drie bedrijven, die het hele spectrum van de zonnepanelenmarkt bedienen (van advies tot montage en van installatie tot subsidieverwerking), samengevoegd in één groot pand. Er is een uitgebreid feestprogramma samengesteld met onder andere een open huis op zaterdag 22 juni van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens de dag zijn meerdere medewerkers aanwezig om uitleg te geven over het nut en de noodzaak van zonnepanelen. Ook voor de kinderen is er vermaak en uiteraard wordt ook gezorgd voor een hapje en een drankje.
De verwachting is gerechtvaardigd dat het nieuwe bedrijfspand een impuls geeft aan de omzet van Dijkman Energy Systems. “Met de naamsbekendheid zit het best goed, maar op deze locatie kunnen we beter laten zien wat we allemaal in huis hebben”, vertellen eigenaar Dennis Dijkman en zijn rechterhand Marijke Dijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.