Home / Sallandcentraal / Open dag bij Kari’s Crackers

Open dag bij Kari’s Crackers

HEINO – Kari’s Crackers houdt op zaterdag 15 juni een open dag in haar bedrijfspand aan De Weerd 4 in Heino. Tussen 11.00 en 15.00 uur is iedereen welkom. Kari’s Crackers is een sociaal leerwerkbedrijf dat zich richt op de productie/het bakken van crackers. De bezoekers kunnen een rondleiding volgen, meedenken over nieuwe producten of zelf meehelpen met het maken van crackers. Ook aan kinderen is gedacht. Zij kunnen op deze dag een heuse pizzacracker maken die ze zelf ook op mogen eten. Uiteraard is het ook mogelijk om de verschillende crackers van Kari’s Crackers te proeven.

Lees ook

Vrouwen uit Olst-Wijhe voor onderzoek borstkanker naar Deventer en Zwolle

REGIO – Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar uit de gemeente Olst-Wijhe kunnen weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.