Home / Sallandcentraal / Ontbijtbuffet tijdens Kermis Heeten

Ontbijtbuffet tijdens Kermis Heeten

HEETEN – Als onderdeel van het programma van de Kermis Heeten vindt op zondag 16 juni een ontbijtbuffet plaats in de feesttent op het Dorpsplein. Aanvang is om 10.30 uur. Reservering uitsluitend op basis van inschrijving en betaling vooraf. Volwassenen betalen 10 euro per persoon en kinderen tot 6 jaar 7,50 euro. De genoemde bedragen zijn inclusief (alcoholvrije) drankjes. Voor deelname kan men zich tot zondag 9 juni opgeven bij brood- en banketbakkerij Bosgoed.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.