Nu ook pasfoto’s maken bij Fixxar

RAALTE – Bij Onderdelenhuis Fixxar in Raalte is het nu ook mogelijk om pasfoto’s te laten maken. De zaak aan de Nieuwstraat 2 in Raalte beschikt daarvoor over moderne fotoapparatuur voor professionele pasfoto’s.

Eigenaar Marcel Buis vertelt: “Onze website is een prachtig uitgangspunt om artikelen te bekijken en te bestellen, maar we vinden het uiteraard ook prettig als mensen onze winkels bezoeken. Iedereen is welkom en om onze service nog verder uit te breiden maken we nu ook pasfoto’s voor rijbewijzen, paspoorten, visa etc. De regels waaraan een pasfoto tegenwoordig moet voldoen zijn enorm streng. Maar we kunnen met de apparatuur die we hebben perfecte pasfoto’s van onze klanten maken. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de foto mislukt, want wij maken de foto. Het is dus geen zelfbediening. We zien direct of de foto voldoet aan alle eisen. Je stapt even binnen en drie minuten later is de goedgekeurde pasfoto al klaar. Heel gemakkelijk en snel. Ook mensen in een rolstoel kunnen bij ons terecht.”

Onderdelenhuis Fixxar in Raalte biedt en breed assortiment van betaalbare artikelen voor in en om het huis en diverse diensten zoals reparatie van stofzuigers en computers. Fixxar is te vinden aan de Nieuwstraat 2 in Raalte, tel. 0572-362521.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.