Nog plekken vrij voor Farmstacle Run

HEINO – Stichting Sportevenementen Heino presenteert op zondag 14 juli de vijfde editie van de Hilgenkamp Bouwservice Farmstacle Run. Vanaf ‘Het Boeren Erf’, een weiland naast het terrein van VV Heino, vertrekken naar verwachting ruim 1.500 deelnemers voor een obstakelrun met een agrarisch tintje. De 4KidsRun is inmiddels helemaal uitverkocht, voor de 8,5 en de 13,5 km zijn nog kaarten beschikbaar.

Op de route door het centrum en door het buitengebied komen de deelnemers obstakels tegen in boerenstijl. Die dragen klinkende namen als het strobalendoolhof, melkmeisjes, speld in ’n hooiberg, drek vrett’n en boer’nfeest.
Het sportieve evenement kan niet groeien zonder de hulp van vele vrijwilligers, sponsoren en landeigenaren. Al maanden van te voren worden door de bouwcommissie obstakels bedacht en uitgewerkt. Weken van te voren wordt er begonnen met bouwen van de ruim zeventig obstakels. Op de dag zelf mag de organisatie rekenen op de hulp van ruim 150 vrijwilligers.
Start- en finishlocatie Het Boeren Erf is te vinden aan de Statenweg 1-3. Daar wordt een speciaal evenemententerrein ingericht met alle voorzieningen die de deelnemers nodig hebben. Na afloop wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje en muziek. Voor toeschouwers is er een fietsroute zodat zij de deelnemers van de Farmstacle Run op de voet kunnen volgen en dit jaar is de run ook te volgen op het Boeren Erf. Om drukte bij de hindernissen te voorkomen, starten de deelnemers in verschillende groepen. De start van de kidsrun is tussen 10.00 en 11.45 uur, de start voor de 8,5km. en 13,5 km. is tussen 12.30 en 15.30 uur. Rond 20.00 uur sluit Het Boeren Erf. Zie verder: https://farmstaclerun.nl.

Foto: Crefoli

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.