Nieuwe Renault Clio bij Autobedrijf Oving

(Advertorial)

RAALTE – De nieuwe Renaul Clio staat in de showroom van Autobedrijf Oving in Raalte. Sinds de introductie van de eerste generatie in 1990 zijn circa vijftien miljoen exemplaren verkocht. Daarmee is de Clio wereldwijd het bestverkochte model van Groupe Renault. Sinds 2013 staat de Clio zelfs aan de top van het B-segment in Europa – sinds 2012 noteert Renault elk jaar wéér hogere verkoopcijfers voor de Clio.

Met zijn Euro NCAP-score van vijf sterren zet de nieuwe Clio de traditie voort op het gebied van toonaangevende veiligheid. Samen met de rijdynamiek, het comfort en het hoge kwaliteitsniveau die voorrang kregen bij het ontwerp- en productieproces, profileert de nieuwe Clio zich als de beste Clio ooit. De vijfde generatie Clio is opnieuw moderner en atletischer en bezit hetzelfde DNA dat al bijna dertig jaar verantwoordelijk is voor succes. Het nieuwe model bouwt voort op de sterke punten van de vorige generaties. Het model is voorzien van technologie uit duurdere modellen zoals de Mégane en Espace. Net als de Clio II biedt hij indrukwekkende interieurruimte en hoogstaand comfort. Net als de Clio IV heeft de nieuwe Clio een krachtige uitstraling, met een designtaal die het gehele aanbod van Renault heeft geïnspireerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.