Motor Avond 4 Daagse van MC Free Wheels

HEETEN – MC Free Wheels in Heeten presenteert van dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 juni de achttiende editie van de jaarlijkse Motor Avond 4 daagse. De routes zijn allemaal circa 100 km lang; halverwege is er een stoppunt ingericht, waar iedereen wat te eten en te drinken krijgt aangeboden. De deelnamekosten bedragen in totaal 6 euro (leden drie euro). Motorrijders kunnen zich ook ter plekke inschrijven als lid en direct profiteren van de korting. Mocht een deelnemer een van de avonden niet kunnen, dan mag hij/zij desgewenst de route mee naar huis nemen om die later nog een keer te rijden. De routes worden alleen in GPS aangeboden. Graag tijdig contact met MC Free Wheels, zodat de routes de dag van tevoren opgestuurd kunnen worden. Mail daarvoor naar toercommissie.mcfreewheels@gmail.com. Inschrijven kan tussen 18.00 en 19.00 uur bij het Trefpunt in Heeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.