Home / Sallandcentraal / Midzomernachtloop op Sprengenberg

Midzomernachtloop op Sprengenberg

HAARLE – Natuurmonumenten presenteert op zaterdag 22 juni de Midzomernachtloop op de Sprengenberg. De start is om 22.30 uur bij De Pas aan de Molenweg 2 in Haarle. Dwalen in de nacht door dichte bossen en over glooiende heidevelden in Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug; alleen tijdens de Midzomernachtloop kan dat. Loop mee en ontdek de nachtvlinders, luister naar de nachtzwaluw en ontdek ook andere dieren in dit heuvelachtige gebied. Lichtjes en reflectoren wijzen de weg. Halverwege de wandeling wacht er een lekkere verrassing bij het kampvuur. De deelnamekosten bedragen 14,50 euro (leden van Natuurmonumenten 10 euro); kinderen 7,50 euro (leden 5 euro). Inschrijving via www.natuurmonumenten.nl/midzomernacht.

Lees ook

Annet Overmars en Roy Kogelman nieuwe eigenaren Woonstudio Raalte

RAALTE – Annet Overmars en Roy Kogelman zijn sinds 21 juni de nieuwe eigenaren van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.