Midzomerfeest in Mariënheem dik geslaagd

MARIËNHEEM – Het Midzomerfeest in Mariënheem was dik geslaagd. Vrijdagavond namen zestig teams deel aan de pubquiz, zaterdagavond wisten circa tweeduizend bezoekers de weg naar de tent te vinden en ook de zondag was goed bezocht.

“Alle dagen drukker dan voorgaande jaren”, zo laat de organisatie weten. Zondag stonden onder andere het ‘bult maken’ en het ‘fietsen vouwen’ op het programma. Op de foto Niek en Remco van Team Goede Vraag, de winnaars van het eerstgenoemde onderdeel. Een typisch, pretentieloos plattelandsspel. Met een schop in de grond steken en met de plaggen en het zand een bult bouwen.

Dit jaar had het Midzomerfeest ook een voorprogramma. Al vanaf woensdagmiddag was het een groot feest bij Midzomerradio, een pre-party met een eigen uitgebreid programma.

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.