Meisjes Carmel College Nederlands kampioen schoolhandbal

RAALTE – De meisjes van klas 1 en 2 van Carmel College Salland in Raalte zijn Nederlands kampioen schoolhandbal geworden. Ze wonnen alle poulewedstrijden en vervolgens ook de finale: tegen ISW Hoogeland uit Naaldwijk werd het 8-6.

De meiden vertoonden in deze finalewedstrijd bijzondere kunsten. Ze scoorden onder meer met een ‘vliegertje’, een spectaculaire valworp en na een verrassende break out. Het kampioensteam bestaat uit: Romee Kamphuis, Paris Scholten, Jip Nijhuis, Lynn Doorn, Elisa Marsman, Eva Rodijk, Nova Broeks, Sara van der Woude, Anke Vogelzang, Lieke Velthausz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.