McCormick-dag in Dalmsholte

DALMSHOLTE – De familie de Jonge uit Dalmsholte presenteert op zaterdag 29 juni voor de derde keer een McCormick/Case-dag. Op dit moment hebben diverse eigenaren van tractors van die merken zich al gemeld. Er zijn sowieso honderd trekkers te zien. Maar er kan altijd meer bij. Dus alle mensen met een tractor van McCormick of Case zijn welkom om hun tractor aan het publiek te showen. Daarnaast is er ook nog ruimte op de markt. Aanmelding via jonge263@planet.nl of mob. 06-11476326. De entree is gratis. Het erf van de familie de Jonge is te vinden aan de Langsweg 11a in Dalmsholte. De McCormick/Case-dag duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.