Mascha Zetzema  is de ‘Beste Maat van Raalte’

RAALTE – Zaterdag 15 juni vond de veertiende editie van het korenfestival Goede Maatjes met Raalte plaats. Niemand minder dan onze collega Mascha Zetzema, van het Weekblad voor Salland, kreeg de titel de ‘Beste Maat van Raalte’.

Ze heeft met de activiteitencommissie van het ROV een grote bijdrage geleverd aan de promotie van Raalte. “Een enorme verrassing, ik heb dit werkelijk niet aan zien komen. Pas op het allerlaatst merkte ik ‘geheimzinnigheid’ om me heen, maar ook toen had ik nog geen idee dat ik deze ereprijs zou krijgen”, vertelt Mascha enthousiast. Ze ontving de onderscheiding uit handen van wethouder Jacques van Loevezijn en Bert Bourgonje, voorzitter van Roalter Jong’s.

Namens alle collega’s van Weekblad voor Salland, Salland Centraal en Vechtdal Centraal van harte gefeliciteerd met deze geweldige prijs.

 

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.