Luttenberg Live in de Achterberg

LUTTENBERG – Muziekvereniging De Bergklanken uit Luttenberg viert op zaterdag 15 juni haar 40-jarig bestaan met het evenement Luttenberg Live. De plaatselijke sporthal De Achterberg wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot kroeg.

Het orkest en de drumband zorgen samen met bijna dertig muzikale talenten voor een avondvullend programma. Zo werken onder andere diverse gastzangers en -zangeressen, Höllenboer-duo Bas van der Toren en Hans Nieuwenhuis, de band Stillus, de Luttenbergse rockband The Hillrockers en meidengroep Cloud 9 mee. Op het programma staan nummers van onder andere Robbie Williams, Racoon, Bökkers, Normaal, Guus Meeuwis en André Hazes. Iedereen is welkom. Er wordt gezorgd voor voldoende zitplaatsen voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn; voor de anderen zijn er statafels. Buiten zijn snacks verkrijgbaar.
Aanvang is om 20.00 uur. Tickets à 5 euro (t/m 12 jaar gratis) zijn nog verkrijgbaar bij Coop Alfring en Mark Veldkamp Vloeren en Raamdecoratie. Wacht niet te lang, want het gaat hard met de verkoop. Indien nog voorradig zijn er ook kaarten aan de zaal te koop. Meer info is te vinden op staging2.debergklankenluttenberg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.