Legends of Rock groot succes

RAALTE – Legends of Rock in Raalte was afgelopen weekend een groot succes. Vooraf zei de organisatie, bij monde van Maurice Endeman, te hopen op vierduizend bezoekers en dat aantal werd meer dan gehaald.

Vrijdag passeerden 1.300 bezoekers de kassa, op de uitverkochte zaterdag drieduizend. Feuerengel (op vrijdag; met een eerbetoon aan Rammstein) maakte indruk met een show vol special effects en vuur. Zaterdag was het bovenal ook genieten van het mooie weer. Die dag deed ook High Voltage (AC/DC) het goed bij het publiek. Het festival trok vooral oudere bezoekers, waarvan het grootste deel ergens tussen de 40 en 60.

Foto boven: Annet van Raalten
Foto’s onder: Harrie Huisman

Meer foto's

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.