Home / Nieuws / Legends of Rock groot succes

Legends of Rock groot succes

RAALTE – Legends of Rock in Raalte was afgelopen weekend een groot succes. Vooraf zei de organisatie, bij monde van Maurice Endeman, te hopen op vierduizend bezoekers en dat aantal werd meer dan gehaald.

Vrijdag passeerden 1.300 bezoekers de kassa, op de uitverkochte zaterdag drieduizend. Feuerengel (op vrijdag; met een eerbetoon aan Rammstein) maakte indruk met een show vol special effects en vuur. Zaterdag was het bovenal ook genieten van het mooie weer. Die dag deed ook High Voltage (AC/DC) het goed bij het publiek. Het festival trok vooral oudere bezoekers, waarvan het grootste deel ergens tussen de 40 en 60.

Foto boven: Annet van Raalten
Foto’s onder: Harrie Huisman

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

One comment

  1. Was idd geslaagd feestje.
    Tip voor volgend jaar; wat betere sanitaire voorzieningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.