Home / Sallandcentraal / Laatste bingo van seizoen in Dorpshuus Heino

Laatste bingo van seizoen in Dorpshuus Heino

HEINO – Het Dorpshuus Heino sluit op donderdag 20 juni het bingoseizoen af met een speciale zomerbingo. De organisatie zorgt voor extra ‘zomerprijzen’; er is een verloting en bovendien treden Leon en Evert Kruitbosch op.

Meedoen aan de bingo (negen rondes met elk minimaal negen prijzen) kost 10 euro (inclusief een kopje koffie in de pauze). En dan is er ook nog de superronde met een mooie geldprijs. Daarvoor betaalt men 2,50 euro per kaartje extra. Aanvang is om 20.00 uur; de zaal is geopend vanaf 19.00 uur.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.