Laag Zuthem afgesloten voor alle doorgaand verkeer naar Heino

LAAG ZUTHEM – Vanaf maandag 3 juni is Laag Zuthem afgesloten voor alle doorgaand verkeer via Den Aelerdink, de Zuthemerweg van en naar Heino. Ook fietsers die via de Molenweg langs de wetering komen moeten rekening houden met omleidingen en langere reistijd.

De gemeente Raalte renoveert het rioleringsstelsel in de Kolkweg en de Langeslag in het dorp. Verder worden de straten heringericht zodat de verkeersveiligheid toeneemt en sluipverkeer wordt ontmoedigd. De werkzaamheden worden in acht fases uitgevoerd, waarbij er elke keer andere stremmingen zijn. Deze worden met omleidingsroutes aangegeven. De werkzaamheden gaan tot en met eind oktober duren.

Fietsers komend uit de richting Heino langs de wetering worden vanaf maandag ter hoogte van de Colckhof, fietsknooppunt 15 omgeleid naar knooppunt 7 en kunnen vanaf daar richting Zwolle vervolgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.