Kramen te huur voor nacht van Gastvrij Wijhe

WIJHE – Op vrijdag 12 juli vindt een nieuwe editie van de Nacht van Gastvrij Wijhe plaats. Van 18.00 tot 22.00 uur is er van alles te doen in het centrum. Zo is er een braderie/markt en wordt gezorgd voor straattheater en livemuziek. Diegene die interesse heeft om een kraam te huren, kan een mail sturen naar info@markvoortcomputers.nl. Een van de blikvangers is het ice-act optreden van Werner Smit. Iedereen kan bij hem een lekker ijsje halen, maar voordat ze er een hebben… Bezoekers van ‘de Nacht’ krijgen ook straattheater voorgeschoteld van de groep De Piepende Wielen, die in klederdracht en met oude kinderwagens een mooie voorstelling in petto heeft. Showkorps Amicitia uit Boerhaar vrolijkt de sfeer nog extra op. Carnavalsvereniging de Diekschoevers staat bij Bij Ons Wijhe (de voormalige Longhorn) met een ludieke spelvorm. De basis vormt uiteraard de markt met een verscheidenheid aan kramen van eigen ondernemers, marktlieden van buitenaf en particulieren. Daarnaast zijn alle horeca gelegenheden geopend en zijn er talrijke muziekoptredens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.