Home / Sallandcentraal / Kinderkerk: We gaan op pad!

Kinderkerk: We gaan op pad!

RAALTE – Op zondag 30 juni houdt de Pauluskerk ‘Kinderkerk’ in de Pauluszaal. Het thema is: ‘We gaan op pad! Maar hoe? Is je weggetje altijd glad? Of kom je hobbels tegen? We hopen altijd op Gods mooie zegen’.

De kinderen kunnen luisteren naar een verhaal waarin Jezus zegt tegen zijn leerlingen: “Ga op pad.” Verder wordt er samen gezongen, gebeden en er worden kaarsjes gebrand. De kinderen mogen een houdbaar product meenemen. Deze producten komen in een mand en de kerk zorgt ervoor dat het product bij een gezin terechtkomt, dat het nodig heeft. Na afloop is er een glas ranja, een kop kofiie of thee.
Aanvang: 11.00 uur in de Pauluszaal, Westdorplaan 122 in Raalte

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.