Home / Sallandcentraal / Kidsspeelmiddag in Drostenkamp

Kidsspeelmiddag in Drostenkamp

RAALTE – Vier studenten van de opleiding Dienstverlening van Landstede Raalte presenteren op woensdag 12 juni, in het kader van de Nationale Buitenspeeldag, een kidsspeelmiddag in park Drostenkamp. De middag is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De studenten van Landstede nemen een spelenkar mee. De kinderen mogen gebruik maken van de verschillende aanwezige materialen, maar kunnen zich ook laten schminken of meedoen met een opdrachtentocht rondom de vijver. Het programma duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur. Even voor de duidelijkheid: de organiserende studenten fungeren niet als oppas. Ouders of verzorgers blijven dus verantwoordelijk.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.