Home / Sallandcentraal / Kidsspeelmiddag in Drostenkamp

Kidsspeelmiddag in Drostenkamp

RAALTE – Studenten van Landstede Raalte presenteren op vrijdag 5 juli een kidsspeelmiddag in park Drostenkamp. De middag is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De studenten van Landstede nemen een spelenkar mee. De kinderen mogen gebruik maken van de verschillende aanwezige materialen, maar kunnen zich ook laten schminken of meedoen met een opdrachtentocht rondom de vijver. Het programma duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur. Even voor de duidelijkheid: de organiserende studenten fungeren niet als oppas. Ouders of verzorgers blijven dus verantwoordelijk.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.