Kerkennacht in de Plaskerk

RAALTE – Op vrijdagavond 21 juni vindt de kerkennacht van de Raad van kerken Raalte-Broekland plaats in de Plaskerk. Het betreft een landelijke activiteit waaraan meer dan 50 plaatsen meedoen. Honderden kerken in Nederland openen tijdens de kortste nacht van het jaar hun deuren. De kerkennacht laat op deze manier vooral zien wat er allemaal in een kerk gebeurt.

In de Plaskerk is er deze avond een optreden van Freedom, Uiteraard is ook de tentoonstelling Mysterie van het Leven geopend. Daarnaast kan men kennismaken met liturgisch bloemschikken en krijgen de bezoekers informatie over Fair Trade en Red Horse Company (waar de Stöppelhaene Oogstgave van dit jaar naartoe gaat).

Iedereen is welkom. De Kerkennacht in de Plaskerk duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Kijk voor meer informatie op: https://staging2.raadvankerken.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.