Home / Sallandcentraal / Kelder Slaapkamers & Woninginrichting opent vestiging in Raalte

Kelder Slaapkamers & Woninginrichting opent vestiging in Raalte

RAALTE/NIJVERDAL – Kelder Slaapkamers & Woninginrichting in Nijverdal breidt met ingang van maandag 1 juli uit met een vestiging in Raalte. Het familiebedrijf vestigt zich aan de Herenstraat 2 (het voormalige pand van Van Rossum).

Het pand in Raalte heeft een totale metamorfose ondergaan. Niets van de binnenkant is behouden gebleven en alles is in een modern jasje gestoken. Er zijn verschillende ‘slaapkamers’ gecreëerd die volledig zijn ingericht. Iedereen kan bij de zaak terecht voor een totale slaapkamer- of woninginrichting: bedden, textiel, vloeren, gordijnen en horren.

Kelder Slaapkamers & Woninginrichting wordt al veertien jaar gerund door het echtpaar Matthew en Kelly Kelder en Matthews vader Rudy (die al meer dan 35 jaar in het vak zit). Van oorsprong komt de familie uit Heino, maar Matthew woont inmiddels samen met zijn vrouw en dochtertje in Nijverdal.

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.