Kelder Slaapkamers & Woninginrichting opent vestiging in Raalte

RAALTE/NIJVERDAL – Kelder Slaapkamers & Woninginrichting in Nijverdal breidt met ingang van maandag 1 juli uit met een vestiging in Raalte. Het familiebedrijf vestigt zich aan de Herenstraat 2 (het voormalige pand van Van Rossum).

Het pand in Raalte heeft een totale metamorfose ondergaan. Niets van de binnenkant is behouden gebleven en alles is in een modern jasje gestoken. Er zijn verschillende ‘slaapkamers’ gecreëerd die volledig zijn ingericht. Iedereen kan bij de zaak terecht voor een totale slaapkamer- of woninginrichting: bedden, textiel, vloeren, gordijnen en horren.

Kelder Slaapkamers & Woninginrichting wordt al veertien jaar gerund door het echtpaar Matthew en Kelly Kelder en Matthews vader Rudy (die al meer dan 35 jaar in het vak zit). Van oorsprong komt de familie uit Heino, maar Matthew woont inmiddels samen met zijn vrouw en dochtertje in Nijverdal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.