Karsenpitt’n spiej’n voor het goede doel

ELSHOF – Op 6 juli houdt buurtschap de Elshof het Karsenpitt’n spiej’n. Het kersenseizoen is tenslotte in volle gang. De vruchten zijn heerlijk, maar wat doe je met de pitten? Spiej’n!

Spiej’n? Ja! En wel voor het goede doel: KWF. Helaas krijgt nog steeds één op de drie Nederlanders zelf kanker. Iedereen kent wel iemand die tegen deze ziekte strijd of heeft gestreden. En daarom staat het Buurthuis op de Elshof op tegen kanker.

De organisatie heeft aan jong en oud gedacht. Er komt een net voor het opvangen van de kunstgebitten en gouden tanden, dus iedereen kan meedoen! Voor slechts één euro krijg je drie pogingen om het Nederlands record van dertien meter te verbeteren. Of probeer zelfs het wereldrecord te verbreken: 29,12 meter volgens het Guiness Book of Records. Niet zo goed in spiej’n, maar wel je bijdrage willen leveren? Een melkbus ontvangt graag je donatie. Ook voor de kleinsten zal er een springkussen aanwezig zijn voor het nodige plezier. En natuurlijk is het Buurthuis geopend voor een happie en een sappie.

Aanvang: 14:30 uur in Buurthuis, Elshof 19a, op de Elshof (de diamant van Salland). Loop lekker vrijblijvend binnen of kom bij mooi weer de wedstrijd aanschouwen op het terras.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.