Kaartverkoop Peter Faber tijdens de Strijd voor Salland

SALLAND – Op zondag 23 juni start Lionsclub Raalte met de verkoop van kaarten voor de benefietvoorstelling van Peter Faber. Deze voorstelling verzorgt hij in de Plaskerk. De kaarten kunnen alvast gekocht worden op zondag 23 juni tijdens de Strijd voor Salland (Sportpark De Kampen in Heino). De opbrengst van de kaarten komt ten goede aan de Strijd van Salland, voor het onderzoek naar hersenkanker.

Eerder dit jaar zegde Faber, wegens gezondheidsredenen de optredens van zijn voorstelling ’75 jaar Hoera’ af, maar verzorgt op uitnodiging van de Lions tóch de voorstelling in Raalte op 12 oktober aanstaande.
Deze voorstelling is toegespitst op de Strijd voor Salland, waar ook de gehele opbrengst naartoe gaat. “Ik wil al die mensen die een hersentumor hebben een positieve steun in de rug geven. Dat is ook wat bezoekers die avond mogen verwachten: positiviteit, levenslust en enthousiasme”, aldus Peter Faber.

Voor deze speciale voorstelling in de Plaskerk zijn 300 kaarten (à 20 euro) beschikbaar. Naast de kaartverkoop in Heino is het ook mogelijk om kaarten te reserveren via raalte@lions.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.