Jubilerend Stal ’t Reelaer houdt jaarlijkse cross

RAALTE – Stal ’t Reelaer bestaat dit jaar 25 jaar en wil dit vieren tijdens de jaarlijkse cross. Op 29 en 30 juni wordt voor de 14e keer een spectaculair crossweekend gehouden en ook zijn er de open-manege dagen.

Tijdens deze open dagen is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij Stal ’t Reelaer. Er is er een Tweede Kans Paardrijspullenbeurs. Hier zijn bijvoorbeeld paardrijbroeken en gebruikte bodyprotectors te vinden.

Spullen aanleveren voor deze beurs kan via staging2.reelaer.nl/cross. De startlijst en het programma van deze dag komen ook op deze pagina te staan. Op zondag is er een rubriek voor eigen paarden. Het is ook mogelijk om in duo te starten. Neem voor meer informatie contact op met Stal ’t Reelaer via 0572-363398.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.