Jubilerend Dauwpop beleeft prachteditie

HELLENDOORN – Maar liefst 25 kaarsjes mocht Dauwpop dit jaar uitblazen. Het festival in Hellendoorn was afgelopen donderdag, net als de vier voorgaande edities, uitverkocht. Dit jaar nog eerder dan anders.

Met namen als Nothing But Thieves, De Staat, Kaiser Chiefs (foto), Balthazar, Wende en Fatal Flowers kwam de liefhebber van alternatieve pop en rock ruimschoots aan zijn of haar trekken en ook op het gebied van popmuziek viel er met acts als Rondé, Ronnie Flex & Deuxperience, Kraantje Pappie, Merol en Nielson genoeg te zien.

“Volgend jaar zeker weer!” Aan het woord is festivaldirecteur Rob Telgenkamp. “Ik ben sinds dag één verbonden aan het festival en elk jaar is het weer een uitdaging. We doen eigenlijk alles zelf en dan is zo’n dag organiseren best veel werk. Maar als de dag dan zo mooi uitpakt met een terrein vol blije liefhebbers dan is dat allemaal de moeite meer dan waard.” Op Hemelvaartsdag 21 mei 2020 zal de 26e editie van Dauwpop plaatsvinden.

Foto: Bart Heemskerk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.