Jubilerend bruidspaar Hulsegge-Van der Sluis

RAALTE – Burgemeester Dadema bezocht maandag 3 juni het 60-jarig bruidspaar Hulsegge-Van der Sluis aan de Deventerstraat in Raalte. Zij waren op 2 juni 60 jaar getrouwd.

Herman en Dien zijn beiden in 1933 geboren, zij aan de Portlanderdijk in Nieuw Heeten en hij op de Velner in Raalte. Ze leerden elkaar kennen op het Broeklanderfeest en zijn na zes jaar verkering getrouwd op 2 juni 1959. Ze kregen drie kinderen en twee kleinkinderen. In 2003 hebben ze hun boerderij aan de Knapenveldsweg verkocht en wonen nu met veel plezier in Raalte dorp. Herman doet allerlei vrijwilligerswerk en mag graag fietsen. Dien verkoopt vol passie loten voor het goede doel en mag graag lezen. Het 60-jarig huwelijk is feestelijk gevierd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.