Jaarlijkse rommelmarkt in Annahuis

RAALTE – Op zaterdag 15 juni vindt de jaarlijkse rommelmarkt plaats in het Annahuis in Raalte. Deze duurt van 9.00 tot 14.30 uur.

De opbrengt is bestemd voor nieuwe stoelen in het Annahuis en voor het gezamenlijke doel van Klein Salland. Dit jaar is gekozen voor een bijzonder diaconie-project in Bayeux, in het noordoosten van Brazilië. Dit project is aangedragen door Hans en Sijtske Stuut uit Wijhe, die ruim veertig jaar geleden naar deze streek gingen voor de adoptie van hun kinderen Babette en Sjoerd Jan (Jorge).

Ze logeerden toen bij de Nederlandse Zusters van Liefde. In 2018 bezochten zij deze zusters weer. Met eigen ogen zagen ze dat deze organisatie geld voor het broodnodige onderhoud van de gebouwen goed kan gebruiken.

Op de rommelmarkt zijn onder meer luxe spullen, speelgoed, elektrische apparaten en boeken te koop. Er is een oliebollenkraam en op het terras wordt koffie/thee met cake of koek geserveerd. Tot de trekking, die om ongeveer 13.00 uur plaatsvindt worden er, zolang de voorraad strekt, nog loten verkocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.