Jaarlijkse rally bracht Raalte Automobiel Club in Duitsland

RAALTE – Raalte Automobiel Club (RAC) hield afgelopen zondag de jaarlijkse rally. De club organiseert al sinds 2001 jaarlijkse ritten, bezoeken aan autogerelateerde bedrijven, festivals of andere evenementen.

De start was dit jaar in Agelo, bij Denekamp, waar de ruim veertig RAC-leden met hun bolides onder het genot van koffie en Twenste krentenbrood werden getrakteerd op het eerste deel van de te af te leggen route naar buurland Duitsland. Rond de middag werd de lunch genuttigd bij Kiek in de Pan in het Duitse Twist. Daarna vervolgde het programma met een bezoek aan het Emsland Moormuseum in Geeste en ging het tweede deel van de rally richting Drenthe met een afsluitend diner bij t Hoes van Hol-An in Aalden.

Dit jaar verzorgt RAC nog een kartwedstrijd in september, een wijnexcursieavond bij Hotel de Zwaan in november en een bezoek op een nog nader te bepalen datum aan Zoomer Motorsport in Holten. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij het secretariaat via wimenpetratutert@kpnmail.nl of 0572-352797.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.