Inwoners Heeten ‘met mekare in de-bad’ over burgerbegroting

HEETEN – Heeten Begroot hield maandagavond weer een bijeenkomst over de mogelijke burgerbegroting van Heeten. Onder het motto ‘met mekare in de-bad goan’ spraken inwoners met elkaar bij het zwembad in Heeten.

Een groep Heetenaren is in samenwerking met raadsleden en ambtenaren van de gemeente Raalte bezig met een burgerbegroting. Gesprekken in het dorp hebben inmiddels veel respons opgeleverd. Aan het einde van dit jaar neemt de gemeenteraad een besluit of de inwoners van Heeten daadwerkelijk samen een burgerbegroting gaan maken.

https://staging2.youtube.com/watch?v=3PUx1wLnmWg

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.