Home / Nieuws / Inwoners Heeten ‘met mekare in de-bad’ over burgerbegroting

Inwoners Heeten ‘met mekare in de-bad’ over burgerbegroting

HEETEN – Heeten Begroot hield maandagavond weer een bijeenkomst over de mogelijke burgerbegroting van Heeten. Onder het motto ‘met mekare in de-bad goan’ spraken inwoners met elkaar bij het zwembad in Heeten.

Een groep Heetenaren is in samenwerking met raadsleden en ambtenaren van de gemeente Raalte bezig met een burgerbegroting. Gesprekken in het dorp hebben inmiddels veel respons opgeleverd. Aan het einde van dit jaar neemt de gemeenteraad een besluit of de inwoners van Heeten daadwerkelijk samen een burgerbegroting gaan maken.

Lees ook

Uitgesproken Lauk: Lange Jan

Enkele weken geleden kreeg ik een appje; Jan van der Hulst is overleden. Ik geef …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.