Inschrijving rommelmarkt Diekdaegen geopend

WIJHE – Op zaterdag 7 september vindt de Rommelmarkt XXL plaats van 8.00 uur – 15.30 uur. De gezellige rommelmarkt verbindt de Wijhese Molen met de kermis op het Van Dedemplein en de activiteiten in Park Wijhezicht. Hard toe aan een zolder- of garageopruiming? Meld je dan nu aan voor een marktplaats en maak een ander blij met jouw spullen.

Hoewel er het nodige verandert bij de Wiejese Diekdaegen, blijven er natuurlijk ook de oude en vertrouwde onderdelen, zoals de Rommelmarkt XXL. De inschrijvingen zijn geopend en snelle reageerders komen voordelig van hun spullen af!

Heb je jezelf aangemeld én is je betaling binnen voor 1 juli, dan profiteer je van lagere tarieven. Alle informatie vind je op de website van de Wiejese Diekdaegen: staging2.diekdaegen.nl onder het kopje ‘inschrijven’. Je kunt je rechtstreeks aanmelden of je downloadt er een inschrijfformulier. Schrijf je snel in, profiteer van een leuke korting en vergeet niet: vol is vol!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.